söndag 21 mars 2010

Hej

Hej bloggen.
Idag skulle jag egentligen varit på fotbollen men mam tycker att jag inte ska eftersom att jag fortfarande var sjuk igår. Idag blir det en helt vanlig slö dag med sims, TV och ipod touch. Det är som vanligt alltså :)
Senare idag kommer jag lägga upp en bild också men eftersom det är morgon och klockan är 10.11 så gör jag det inte nu... Men snart :)
Nu ska jag fortsätta med sims... jag har precis fått till det så nu kan jag ha en mumie i familjen också :)

4 kommentarer:

  1. Åhh... apropå Sims, vad heter den där våffelliknande grejen som vi åt på Liseberg i julas? Jag tror att du sa att det fanns på Sims också. Jag har försökt komma ihåg ett tag nu.
    /S

    SvaraRadera
  2. Vad fint det blev! Vad roligt det var att hänga med er lite igår och rita och lyssna på när ni skrev dikter. Jag ska på middag idag hos Pascal. Tårtan som jag gjorde blev jäääättebra och fin. Jag hoppas att den blev god också. Vi får se. Kram

    SvaraRadera
  3. När det kom till kritan hade du exakt samma kroppstemperatur idag som igår, så det var en bra grej att vi sa att du inte skulle spela fotboll. Bra att du är pigg iaf.
    Jag ska hjälpa dig med skannandet sedan!

    SvaraRadera
  4. Sara: Jag minns inte faktiskt... men gott var det :)
    Lina: Jag tyckte också att det var jättetrevligt och jag är säker på att tårtan blev jättegod... det var ju trots allt du som gjorde den :)
    Mam: Blev inget skannande tyvärr, glömde :( du kan väl hjälpa mig så kan jag lägga in den senare :)

    SvaraRadera